Zagreb, 22.03.2017. u 18.30h, knjižnica Silvija Strahimira Kranjčevića, Zapoljska 1, Peščenica. Ulaz slobodan. 

ŽIVJETI SRCEM

Srce je središte naše duše i naše povezanosti sa svojim pravim Ja i sa svime što postoji. Ono ima neograničenu mudrost i sva znanja su mu dostupna, za razliku od intelekta koji zna samo ono što je do sada naučio i shvatio. 

Kada živimo iz srca, mi čujemo i slijedimo ovu dublju mudrost, radimo ono što zaista želimo, za razliku od onoga što mislimo da želimo, ili što su nas učili da bismo trebali željeti ili raditi, u bilo kom aspektu svog života.

Neograničena sloboda i radost dana je onima koji slušaju svoje srce.

srce


Slušajući srce mi postajemo hrabriji, čvršći i moćniji, a istovremeno nježniji i suosjećajniji. Postajemo ljubav u svim njenim aspektima! Postajemo čovjek u pravom smislu te riječi.

Na predavanju ćemo vam pokazati kako razumijevanje Tri principa stvaranja prirodno dovodi do življenja iz srca.

Dobrodošli!

 

****************************************************

 

 

Ponuda predavanja:

Slobodno se javite ako ste zainteresirani za besplatno predavanje na bazi Tri principa ili bilo kojih tema vezanih uz poboljšanje kvalitete života i svjesno življenje.

Neke od mogućih tema predavanja:

- Tri principa i kako je kroz njih kreirano svako naše iskustvo

- Lakoća življenja

- Svjesno roditeljstvo

- Život bez stresa i briga

- Duhovno buđenje, oslobođenje od patnje

- Unutarnji mir i zahvalnost bez obzira na sve

- Blagostanje i obilje, kako mogu biti vaši?

- Depresija - kako izaći iz zatvora koji sami kreiramo?

- Tjeskoba i panika - kako ih se osloboditi?

- Kreativnost i inspiracija - unutar svakoga od nas

- Kako razumijevanje Tri principa može pomoći terapeutima i savjetnicima u radu

i dr.

****************************************************

Za raspored seminara i tečajeva pogledajte ovdje.

****************************************************

 

Primjer održanih predavanja:

Split:

SKLADNI ODNOSI S LAKOĆOM

Otkrijte kako vam razumijevanje Tri principa može pomoći da imate skladne odnose, s prirodnom spontanošću i lakoćom.

Ovo razumijevanje vodi nas bliže Sebi, izvoru ljubavi i topline unutar sebe. Kada su naši odnosi bazirani na ljubavi (umjesto na brizi, strahu i nesigurnosti), ne možemo pogriješiti u svojim reakcijama, ponašanjima i komunikaciji.

Ulaz slobodan.

****************************************************

Ljubljana:

TRI PRINCIPA – jednostavan put do života kakvog želite

Tri principa – Um, Svijest, Misao – univerzalne konstante koje su u pozadini našeg psihičkog, fizičkog i duhovnog zdravlja i blagostanja. Kroz njih je kreiran cijeli naš život.

Na ovaj jasan i jednostavan način definirao ih je Sydney Banks prije 40 godina. To je bio početak mnogobronijh promjena na svim poljima u kojima se ovo razumijevanje počelo koristiti za bolju kvalitetu življenja – u školama, bolnicama, privatnim praksama, psihologiji, biznisu, sportu i drugo.

Već samo razumijevanje ovih osnovnih principa, bez posebnog rada ili fokusa na probleme koje imamo, donosi nam iznenađujuće velike promjene. One se događaju kao posljedica pomaka u svijesti i promjene u percepciji.

Ulaz slobodan.

Info na slovenskom jeziku: Predavanje i seminar u Ljubljani.

 

**************************

Split:

ŽIVJETI U ZONI - OTKRIJTE LJEPOTU NENAPORNOG DJELOVANJA

Kada su u zoni:
- sportaši postižu najbolje rezultate
- umjetnici kreiraju svoja najljepša djela
- biznismeni donose najbolje odluke
- znanstvenici dobivaju nove ideje i pronalaze kreativna rješenja

Biti „u zoni“ je stanje u kojemu uopće ne ulažemo napor, a izvedba nam je odlična. Svako djelovanje dolazi samo od sebe, s lakoćom. To je meditativno stanje. U tom stanju naše misli se umiruju, brige nestaju, a mi se osjećamo povezano, sigurno i puni inspiracije. Prožeti smo puninom i slatkoćom života. Naše fizičke i psihičke sposobnosti su tada na vrhuncu. Što smo češće i dublje u tom stanju, naš život postaje ispunjeniji, bogatiji i lakši.

I ne samo to, to je iscjeljujuće stanje. U njemu dopuštamo našem unutarnjem liječniku da nas brže iscjeljuje, kako fizički, tako i psihički. Dolazi do otpadanja psiholoških obrazaca, iscjeljenja emotivnih trauma, a samim tim i do boljeg fizičkog zdravlja.

Ovo predavanje je uvod u seminar koji će se održati naredna dva dana, a na kojem ćemo vam pomoći prepoznati ovo stanje kao svoje prirodno stanje. Tako će vam dati mogućnost da u njemu boravite češće i po izboru.

Predavanje je besplatno i svi ste dobrodošli!

Prijave na:

Romana Đekić, voditeljica; Email: romana.dekic@hi.t-com.hr; mob 091 760 8902
Ada Nuić, organizator, Email: ada.nuic@gmail.com; mob 098-395-217.

 

**********************

Split:

TRI PRINCIPA - put do unutarnjeg mira i radosti postojanja

Većina ljudi, kada shvati Tri principa i uvidi način na koji je kroz njih kreirano svako naše iskustvo, kaže: "Pa zašto mi to do sada nitko nije rekao? To je toliko jednostavno, a mijenja sve... to bi svi trebali znati!". Ako i vi želite znati što je to i kako vam u životu može pomoći, pridružite nam se na predavanju u vašem gradu.

Na predavanju ćemo pričati o sljedećem:

- Što je unutarnji mir i koliko nam može promijeniti život?

- Kako doći do unutarnjeg mira?

- Kako nam razumijevanje Tri principa (Um, Svijest i Misao) kroz koja je kreirano svako naše životno iskustvo iz trenutka u trenutak, može u tome pomoći?

- Neograničenost dubine ovog razumijevanja i bezgranične mogućnosti koje nam unutarnji mir i Tri principa donose

- Kako ovo razumijevanje može promijeniti cijelo društvo?

 

*************************************************

Predavanje održano u Rijeci 09.11.2013.:

ISTINA SADAŠNJEG TRENUTKA – ključ za preobrazbu

Sadašnji trenutak može biti čaroban. Može biti moćan. Može biti transformirajući.

Ako ste ikada imali duboko iskustvo sadašnjeg trenutka, tada znate da je to osjećaj bezvremenosti, spokojstva i ispunjenosti. U takvom stanju svijesti problemi ne postoje.

Sadašnji trenutak, u stvari, nije u vremenu i u prostoru. To je jedna posebna dimenzija. U toj dimenziji se nalazi i korijen našeg bića, naša esencija. U tom mjestu se kriju odgovori na sve probleme koje imamo, na svu patnju i stres koje doživljavamo. U njoj se krije i moć naše preobrazbe.

Kada uronimo u ovu dimenziju, promjene u nama i našim životima događaju se same od sebe, bez primjenjivanja bilo kakvih tehnika. Događaju se kroz unutarnje uvide i spoznaje. Oni uzrokuju pomake u svijesti i promjene u percepciji, otpuštanje psiholoških obrazaca i potisnutih emocija. Život postaje puno jednostavniji i lakši.

Na predavanju ćemo popričati kako do toga možemo doći kroz razumijevanje tri univerzalna životna aspekta koji su baza svakog našeg iskustva. To su Um, Svijest i Misao, a nazivamo ih Tri principa ili Urođeno Zdravlje.

Predavanje je javno i besplatno. S obzirom na ograničenje veličinom prostora, molimo da se predbilježite kod Udruge Auris, kontakt.

Veselimo se zajedničnom druženju!

Isti dan (prije predavanja) imat ćemo jednodnevni seminar, 13.30 - 19h. Predbilježbe (i uplata depozita) obavezne e-mail: romana.dekic@hi.t-com.hr ili mob 091 760 8902.

 

 

BOLJA SADAŠNJOST

Predavanje održano u Zagrebu, knjižnica S.S.Kranjčevića, Peščenica, 12.03.2015.

Ne moramo više čekati bolju budućnost. Možemo imati bolju sadašnjost.

Istinska sreća i zadovoljstvo, samopouzdanje i mudrost, nalaze se već sada u nama.

Na ovom predavanju ćemo pričati o njima, o našoj unutarnjoj cjelovitosti, te kako nam razumijevanje Tri principa može pomoći da imamo sretan i ispunjen život.

Ovi principi su bazni životni principi, tri sile kroz koje kreiramo sve što doživljavamo, iz trenutka u trenutak. U svijetu se ovo razumijevanje s velikim uspjehom koristi za poboljšanje svih životnih područja – zdravlja, poslovnih i sportskih uspjeha, osobni rast i razvoj.  

Dobrodošli!