„Istina je samo jedna. Kada je nađeš, to ne rješava samo jedan problem, to rješava sve probleme. Jer ona je sama esencija života.
~ Sydney Banks


NOVO ! ! !

Konzultacije za djecu i tinejdžere

Video - Kompatibilnost, slušanje i tajna kvalitetnih odnosa - Joe Bailey

Članak - SPONTANO ISCJELJIVANJE - dopustiti iluziji da se odigra do kraja

”U konačnici, svaki čovjek zapravo teži duševnom miru.”
~Dalai Lama

ŠTO SU REKLI DRUGI?
„Nakon seminara doživjela sam puno promjena, sasvim sam nova osoba. Sve sam si oprostila, osjećam izuzetnu lakoću i radost življenja.“
Marija Toromanović

Više na: Svjedočanstva.

Vikend seminar u Ljubljani 06-07.06.2015. od 10-16h.

Besplatno predavanje u Ljubljani 05.06.2015. u 18h.

Info na slovenskom jeziku: Predavanje i seminar u Ljubljani.

 

sreća i bezbrižnostČini li vam se život previše stresan ili kompliciran?

Ulažete li puno truda, a rezultati su slabi ili spori?

Možda ste zapeli negdje i ne znate što učiniti, kako se postaviti, gdje naći odgovore?

Čine li vam se mogućnosti ograničene ili okolnosti nepovoljne?

Postoji vrlo jednostavno rješenje za sve naše teškoće. I to rješenje nije u više rada i više truda, već nešto sasvim drugo.

Rješenje je u prepoznavanju mjesta unutar sebe koje već sada sadrži sve što nam je potrebno. Mjesto koje je izvor neograničene mudrosti i neiscrpan rezervoar mira, ljubavi i kreativnosti. Mjesto u kojem uvijek možemo naći odgovore na svoja pitanja, vodstvo, snagu i utočište kada nam je potrebno.

Kada pronađemo to mjesto, život postaje puno lakši i jednostavniji.

Naša percepcija se spontano mijenja u pozitivniju. Jasnije vidimo stvari – sebe, druge, situacije. Prirodno vidimo prilike, a ne probleme. Vidimo svoju snagu, a ne slabosti. Vidimo sklad i smisao, a ne kaos i poteškoće.

U takvom stanju uma, mi smo u svom najboljem izdanju. Spontana radost i unutarnji mir preljevaju se iz nas u naš život i na druge ljude. Otkrivaju nam se naši brojni potencijali. Naša motivacija i inspiracija se produbljuju, a mnogobrojni životni uspjesi prirodna su im posljedica.  

Kako prepoznati to mjesto, taj izvor sreće i mudrosti?

Prepoznavanje se događa samo od sebe kako se produbljuje naše razumijevanje prirode života, prirode našeg uma i prirode stvaranja općenito. Jedan od najjednostavnijih načina da dobijemo ovo spoznajno razumijevanje su razgovori o Tri univerzalna principa stvaranja (Um, Svijest, Misao) i kako je točno naš život kreiran kroz njih.

Pridružite nam se na seminaru na kojem ćete krenuti putem direktne spoznaje. Na seminaru se ne rade nikakve tehnike već se radi o postizanju opuštenog stanja uma kroz jednostavno druženje i zanimljive razgovore o životu.

Više o seminarima na bazi Tri principa.

_______________________________________

Vrijeme: 06-07.06.2015., 10-16h, s pauzom za ručak.

Mjesto: Ubrana Dvorana, Celovška cesta 55, Ljubljana, Slovenija

Voditeljica: Romana Đekić

Organizator: Gašper Orehek

Cijena : €130; popust na grupe od 5 ili više osoba: €100. Uplatom depozita od €50 vaše mjesto je rezervirano. Broj mjesta je ograničen.

Jezik: seminar će biti održan na hrvatskom jeziku, ali će biti dostupan prijevod na slovenski po potrebi.

Informacije i prijave: Gašperu na gasper.orehek@gmail.com ili 00386 30 340 860.

______________________________________

Tri principa se već 40-tak godina s velikim uspjehom koriste u svijetu za poboljšanje svih životnih  područja – mentalnog i emocionalnog zdravlja i blagostanja, za poslovne i sportske uspjehe, osobni rast i razvoj. Podučavaju se u školama, bolnicama, centrima za beskućnike, zatvorima, poslovnim korporacijama i privatnim savjetovalištima. Jedan od projekata dobio je i Kalifornijsku nagradu za mir. Više o Tri principa: Što su Tri principa?

Video snimke o Tri principa i njihovoj primjeni.