”Nema ništa u gusjenici što bi ti reklo da će postati leptir.”
~Buckminster Fuller

ŠTO SU REKLI DRUGI?
„Nakon seminara doživjela sam puno promjena, sasvim sam nova osoba. Sve sam si oprostila, osjećam izuzetnu lakoću i radost življenja.“
Marija Toromanović

Više na: Svjedočanstva.

BLISKI ODNOSI
(20-27.7.2018.)
Za više informacija o temi seminara pogledajte ispod teksta o Harmoniju.

 

Želite li kombinirati ljetovanje na moru i osobnu tranformaciju - Harmony program je izvanredna opcija.

Harmony se nalazi na Pašmanu koji je poznat po netaknutoj prirodi i mirnoći. Program uključuje vegeterijansku hranu i detoksikacijske čajeve, bogat izbor raznih seminara, jogu i sungazing, masaže, zvučne kupke, večernji zabavni program i dr.


pasman livada pasman kraj

 

Ovdje možete upoznati ljude iz raznih zemalja svijeta, učiti plesati ili svirati, i naravno šetati se, kupati, mazati ljekovitim blatom i sl. Možete povesti svoju djecu i napraviti obiteljsko ljetovanje od tjedan dana ili više. Postoji opcija čuvanja djece dok ste na seminaru. Spavanje je u šatorima, bungalovima ili sobama.

Cijene su povoljne i cijena tjedna uključuje jedan seminar po izboru (seminari traju 3 sata dnevno). Više o Harmony programu ovdje.

 

pasman trbusni pasman more

 

Seminari na bazi Tri principa u trajanju od 6 dana mogu biti korisni su za svačiji osobni rast i razvoj, bez obzira koliko ste do sada radili na sebi. Svatko, apsolutno svatko, može se probuditi za svoju istinsku neograničenu blaženu prirodu kao i uroniti još dublje u nju, osjetiti i zavoljeti nove dijelove sebe te produbiti svoje prepuštanje i uživanje u životu.

Na seminarima Tri principa vodim vas prema dubokom razumijevanju kako sami od sebe skrivamo ono što jesmo i možemo te kako sami sebe ograničavamo i održavamo u nezadovoljavajućem stanju ili stanju napetosti i napora. Kako se razumijevanje produbljuje, tako se događa puštanje tih ograničenja, i prirodni slobodni tok se opet javlja.

Kada smo "uronjeni" u ovo učenje na dnevnoj bazi, kao kod ovog 6-dnevnog seminara, vjerojatnost za doživjeti duboke spoznaje i značajnu osobnu promjenu se umnogostručuje, jer svaki dan idemo korak dublje u sebe bez da nas svakodnevica ponovo povuče u brige i stres.

 

pasman masaze pasman seminari

 

 

Pridružite nam se od 20.7 - 27.7.2018. u Harmoniju, na seminaru:

 

BLISKI ODNOSI

 

Svi žudimo za dubokom povezanošću. Želimo se približiti nekome, osjetiti ih, poznavati, voljeti, ponekad čak i stopiti se s njima. Kroz to, mi želimo poznavati i osjetiti Sebe, osjetiti čistu Ljubav.

U ovom traženju povezanosti, i ne samo u ljubavnom odnosu već u svim odnosima, mogu se pojaviti mnogi strahovi. Jer, ako se približimo i otvorimo, drugi bi mogli vidjeti naše skrivene dijelove, našu slabost, bol, izgubljenost, tamu. Mogli bismo biti povrijeđeni, odbačeni, mogli bismo voljenu osobu izgubiti.

bliski odnosi

U svakodnevici to obično izgleda kao nesigurnost, frustracija, osuđivanje, briga, ljutnja, bijeg, ogorčenje, ljubomora, okrivljavanje i drugo. Odnos može postati kompliciran. Možda ne znamo što je pravo, a što krivo, i kako povratiti lijepe osjećaje jedno prema drugom, i lijep odnos.

Kada strahovi prevladaju, mi ulazimo u konflikte ili se povlačimo. Zatvaramo se u svoj obrambeni oklop. Ovdje nema povezanosti za kojom žudimo.

Kada ljubav i razumijevanje prevladaju, mi prilazimo bliže i bliže, drugoj osobi i sebi. Otkrivamo ljubavne dijelove u sebi za koje nismo znali da postoje. Doživljavamo sirovu ranjivost i slatkoću intimnosti. Učimo puštati naše oklope, naše maske, našu potrebu da budemo u pravu, da imamo kontrolu, da zahtjevamo, okrivljavamo i kritiziramo. Tako se vraćamo sebi – našem mekom, ali snažnom, ranjivom, ali moćnom prekrasnom sebi, punim ljubavi i topline. Odavde vidimo jasnije, osjećamo bolje, i povezanost je prisutna kao prirodna stvar.

Na ovom seminaru, nadam se potaknuti vašu vlastitu osjećajnost i mudrost o tome kako izabrati ljubav i razumijevanje. Govorit ćemo o svakodnevnim situacijama i problemima, i vidjeti gdje se i kako gubimo od njih, i kako stvaramo nesklad.

Dublje shvaćanje i otvaranje spoznajama bit će potpomognuto upoznavanjem s transformativnim učenjem Tri principa psihološkog i duhovnog blagostanja - Um, Svijest i Misao, još zvanim i Urođeno zdravlje. Ovi principi elementi su od kojih su kreirana sva naša iskustva, iz trenutka u trenutak.

Uz ovaj pristup, prepoznajemo naše urođeno zdravlje, i sposobnost da imamo prisne odnose koja je već sada prirodno u nama. Dobivamo sve veću sposobnost, hrabrost i svjesnost to i živjeti.

Dobrodošli ste bez obzira želite li poboljšati i bolje razumjeti svoj ljubavni ili bilo koju drugi odnos, uključujući i odnos prema sebi.

Više o seminarima na bazi Tri principa općenito, što se na njima radi i kako djeluju.

_________________________________________________

Prijave i informacije na e-mail: harmony@harmony.hr

ili mob:

Hrvatska: 098 615 020, 099 311 6567

Srbija: 069 427 6669

Slovenija: 040 381 160

_________________________________________________

Raspored ostalih seminara i tečajeva možete pogledati ovdje.

_________________________________________________

Tri principa se već 40-tak godina s velikim uspjehom koriste u svijetu za poboljšanje svih životnih  područja – mentalnog i emocionalnog zdravlja i blagostanja, za poslovne i sportske uspjehe, osobni rast i razvoj. Podučavaju se u školama, bolnicama, centrima za beskućnike, zatvorima, poslovnim korporacijama i privatnim savjetovalištima. Jedan od projekata dobio je i Kalifornijsku nagradu za mir.

Video: Tri principa - primjena i rezultati

Video: Što su Tri principa?

Video: Mashina priča - šizofrenija, bipolarni poremećaj i ovisnost

Video: Merilyn - reumatoidni artritis i Tri principa