”Kada pustim ono što jesam, postanem ono što bih mogao biti. Kada pustim ono što imam, dobijem ono što trebam.”
~Lao Tzu

ŠTO SU REKLI DRUGI?
„Nakon seminara doživjela sam puno promjena, sasvim sam nova osoba. Sve sam si oprostila, osjećam izuzetnu lakoću i radost življenja.“
Marija Toromanović

Više na: Svjedočanstva.

Vikend seminar u Splitu, 04-05.07.2015. Detalji niže.

Informativno predavanje održat će se 03.07. u 18h u istom prostoru.

sreća i bezbrižnost

Rečeno nam je da dobri odnosi zahtjevaju puno rada i truda. Na sreću, to zaista ne mora tako biti.

Kvaliteta naših odnosa, bez obzira radilo se o ljubavnim, porodičnim, poslovnim ili drugim odnosima, direktno je povezana s našim vlastitim unutarnjim stanjem.

Znamo i sami, kada se osjećamo dobro i kada smo opušteni, puno smo bolji prema drugima. Imamo više strpljenja i razumijevanja, bolje slušamo, lakše opraštamo, komunikacija teče prirodno i lako, i sve je OK.

Kada smo napeti ili nesigurni, tada lako planemo ili se zatvorimo u sebe, komunikacija je teška i lakše se naljutimo ili povrijedimo.

Stoga, uspješni odnosi prirodna su posljedica našeg bivanja sretnima i opuštenima, punih vjere u sebe i u život. Kada smo mi sretni, odnosi postaju laki, postaju izvor užitka i osobnog rasta.

Najveća prepreka vlastitoj sreći, a time i dobrim odnosima, jest pogrešna percepcija izvora naših iskustava. Sve dok nam se čini kako su drugi izvor naše sreće ili uzrok naše nesreće jer su nas naljutili ili povrijedili, mi smo žrtve ponašanja i stava drugih. Mi tada ne možemo biti sretni i zadovoljni sve dok se drugi ne ponašaju kako bismo mi htjeli i dok svijet oko nas nije "kako treba".

Kada zaista uvidimo, a ne samo teoretski znamo, da je izvor svega unutar nas, izvor svih naših osjećaja, mi postajemo slobodni i neovisni od drugih. To jednostavno prepoznavanje dovodi do uvida i spoznaja koje nam donose ono što samo odijek tražili - istinsku sreću i ljubav unutar sebe bez obzira na vanjsko. Kada smo tako povezani sa sobom, automatski se osjećamo povezani i s drugima.

Jedan od najjednostavnijih načina za istinske uvide i prepoznavanje izvora unutar sebe su opušteni razgovori o Tri univerzalna principa stvaranja (Um, Svijest, Misao) i kako je kroz njih kreirano sve što osjećamo i doživljavamo.

Dobrodošli!

Više o seminarima na bazi Tri principa.

_________________________________________________

Datum: 04-05.07.2015. (10-16h, s pauzama)

Organizator: Ada Nuić; 098-395-217; ada.nuic@gmail.com

Voditeljica: Romana Đekić; 091-760-8902; romana.dekic@hi.t-com.hr

Mjesto: Split, Udruga Podrška Zdravlju, Mažuranićevo šetalište 9a.

Prijave i informacije: Romani ili Adi.

Cijena seminara:

350kn za prvih pet polaznika (popunjeno i nije više dostupno);

550kn puna cijena; popust za grupe od 5 osoba ili više - 450kn po osobi.

600kn za plaćanje na dan seminara.

Napomena: Vaše mjesto je rezervirano po uplati depozita od 250kn. Depozit je nepovratan.

_________________________________________________

Raspored ostalih seminara i tečajeva možete pogledati ovdje.

Raspored besplatnih predavanja možete pogledati ovdje.

_________________________________________________

Tri principa se već 40-tak godina s velikim uspjehom koriste u svijetu za poboljšanje svih životnih  područja – mentalnog i emocionalnog zdravlja i blagostanja, za poslovne i sportske uspjehe, osobni rast i razvoj. Podučavaju se u školama, bolnicama, centrima za beskućnike, zatvorima, poslovnim korporacijama i privatnim savjetovalištima. Jedan od projekata dobio je i Kalifornijsku nagradu za mir.

Pogledajte par videa o Tri principa: Video snimke.