ŠTO SU REKLI DRUGI?
„Nakon seminara doživjela sam puno promjena, sasvim sam nova osoba. Sve sam si oprostila, osjećam izuzetnu lakoću i radost življenja.“
Marija Toromanović

Više na: Svjedočanstva.

Mjesečni seminari subotom 11-14.15h u Zagrebu. Datumi i detalji su niže.

 

Sljedeći seminar: 13.01.2018. od 11-14.15h.

Tema će biti objavljena uskoro.

***************

02.12.2017. od 11-14.15h.

VRAĆANJE SEBI - VRAĆANJE U SLOBODU


Kada se nečega čvrsto i grčevito držimo, kada smo na nešto vezani, pa čak i samo na jednu ideju, to u nama stvara osjećaje napetosti, nezadovoljstva i, naravno, vezanosti. Mogu biti prisutni i strah, briga i osjećaj gubitka kontrole. U takvom stanju teško je osjećati slobodu, lakoću, bezbrižnost, i biti istinski svoj.

lanci

Također je tada teško imati jasnoću i osjećati inspiraciju u vezi sebe i svog života, ili nekog njegovog aspekta.

Ponekad nam se čini da su nas drugi vezali, na ovaj ili onaj način, no to nikada nije istina. Uvijek se sami vežemo.

Ako pogledamo kako se vežemo i na što se vežemo, vidjet ćemo da se, u stvari, uvijek vežemo samo na jednu „stvar“ – naše misli, naše ideje o nečemu. Sve što za nas postoji u našem iskustvu je u stvari naš unutarnji svijet, a to je naša percepcija vanjskog svijeta, to su naše misli, naše ideje o nečemu, kao i vezanost za te ideje. Naše misli kreiraju i energetske vezanosti, ako one postoje.

Iako ponekad potrebna kako bismo imali određena iskustva, vezanost nas ograničava i sprječava razvoj. (Vezanost i povezanost su različite stvari, povezanost nas ne ograničava, već nam daje iskustva bliskosti i intimnosti.)

Kada smo spremni iskusiti više slobode i radosti, neophodno je puštanje, a pogotovo puštanje onoga što mislimo da znamo.

Na ovom seminaru ćemo puštati i vidjeti što će se lijepoga desiti..

Seminar je baziran na razumijevanju Tri principa Um, Svijest i Misao, još zvanih i Urođeno Zdravlje.

Svi ste dobrodošli i nije bitno da li ste bili na prvom seminaru.

Detalji o terminu, prostoru i prijavi su na dnu stranice.

 

**********************

11.11.2017.

VRAĆANJE SEBI

Stres, nezadovoljstvo, briga, napetost, nesigurnost, loši odnosi, neodlučnost - kada se u njima izgubimo, tada nismo u dodiru sa sobom, nismo centrirani.

vraćanje sebi

Velik dio naše pažnje nalazi se „izvan nas“, u temi ili temama koje nas muče, u mislima. Što dublje odemo u temu, to se lošije osjećamo, to smo dalje od sebe. Možda smo i konstantno „tamo“, uvijek izgubljeni u nekom filmu - u planovima, strahovanjima, negodovanjima, nesigurnostima.

Možda čak nikada nismo niti iskusili kako je to zaista biti „ovdje“ i "biti svoj". To je potpuno bezbrižno mjesto, prepuno lakoće i ljubavi.

Na ovom seminaru bit ćemo upravo tu, „ovdje“, u milini svoga bića, onoliko duboko koliko si to možemo dozvoliti - biti u sebi, nikud ne juriti, ne bježati, za ničim ne tragati... osjetiti da je ono što tražimo već sada u nama, uživati u sebi i svojim osjećajima, u onome što u tom trenutku radimo, i u drugim ljudima.

Pogledat ćemo što nas sprječava da tako živimo i u svakodnevnom životu, i kroz to razumijevanje produbiti svoju sposobnost za to.

U ovome će nam pomoći razumijevanje Tri principa psihološkog i duhovnog blagostanja (Um, Svijest i Misao), još zvanih i Urođeno zdravlje. Ovi principi temelj su svakog ljudskog iskustva, elementi od kojih su naša iskustva sagrađena, iz trenutka u trenutak našeg života.

Dobrodošli ste na bilo koji ili sva 4 seminara. _______________________________________

Vrijeme: subotom 11-14.15h

Datumi:
11.11.2017.
02.12.2017.
13.01.2018.
10.02.2018.

Mjesto: Zagreb, Apolon Centar, Derenčinova 1, 4.kat

Voditeljica: Romana Đekić.

Cijena: 220kn po seminaru, plaćanje pri dolasku. Molim obavezno se prijavite jer je broj mjesta ograničen.

Prijave: Romani na romana.dekic@hi.t-com.hr ili 091 760 8902.

______________________________________

Tri principa se već 40-tak godina s velikim uspjehom koriste u svijetu za poboljšanje svih životnih  područja – mentalnog i emocionalnog zdravlja i blagostanja, za poslovne i sportske uspjehe, osobni rast i razvoj. Podučavaju se u školama, bolnicama, centrima za beskućnike, zatvorima, poslovnim korporacijama i privatnim savjetovalištima. Jedan od projekata dobio je i Kalifornijsku nagradu za mir. Više o Tri principa: Što su Tri principa?

Video snimke o Tri principa i njihovoj primjeni.