"Resnica je samo ena. Ko jo spoznaš, to ne reši samo enega problema, ampak reši vse probleme, saj je ona sama esenca življenja."
~ Sydney Banks


NOVO ! ! !

Seminar ZAPETLJANI ODNOSI I KAKO IH OTPETLJATI - Zagreb 21.9.2019.

Konzultacije za djecu i tinejdžere

Video - Kompatibilnost, slušanje i tajna kvalitetnih odnosa - Joe Bailey

Članak - SPONTANO ISCJELJIVANJE - dopustiti iluziji da se odigra do kraja

”Navsezadnje, vsak človek teži k duševnemu miru.”
~Dalai Lama

Kaj so rekli drugi?
„Po seminarju sem doživela veliko sprememb, sem popolnoma nova oseba. Vse sem si odpustila, občutim izjemno lahkotnost in veselje življenja.“
Marija Toromanović

Več na: Pričanja.

Brezplačno predavanje v Ljubljani: 5.6.2015 ob 18. uri. Podrobnosti spodaj.

Vikend seminar v Ljubljani, 6. in 7. 6.2015, od 10. do 16. ure. Podrobnosti spodaj.

Dva kratka videa o Treh principih so na koncu strani.

 

PREDAVANJE

 

sreća i bezbrižnostTrije principi - Um, Zavest, Misel - so univerzalne konstante, ki so v ozadju našega psihičnega, fizičnega in duhovnega zdravja in blagostanja. Skozi njih je v celoti kreirano naše življenje.

Na ta jasen in enostaven način jih je pred 40. leti definiral in razložil teozof Sydney Banks. To je bil začetek mnogih sprememb na področjih, na katerih se je začelo uporabljati to razumevanje za boljšo kvaliteto življenja - v šolah, bolnišnicah, zasebnih praksah, psihologiji, poslu, športu in drugje.

Razumevanje teh osnovnih principov povzroči premike v zavesti, ki so vzrok za presenetljivo velike spremembe v življenju.

Predavateljica Romana Đekić je učiteljica Treh principov in svetovalka zavestnega življenja, ki deluje na Hrvaškem, v Veliki Britaniji in na Irskem. Predavanje je v hrvaškem jeziku z možnostjo prevoda v slovenski jezik.

Trajanje 1-1,5 ure.

Vstop prost.

Knjižnica Šiška, Trg komandanta Staneta 8.

 

 

VIKEND SEMINAR

 

sreća i bezbrižnostSe vam zdi življenje prestresno in zakomplicirano?

Vlagate veliko truda, a so rezultati majhni ali počasni?

Ste mogoče nekje obtičali in ne veste kaj narediti, kje poiskati odgovore?

Se vam zdijo možnosti omejene in okoliščine neugodne?

Obstaja preprosta rešitev za vse naše težave. Ta rešitev ni več dela na sebi in več truda, ampak nekaj povsem drugega.

Rešitev je v prepoznavanju mesta v nas, ki že ima vse kar potrebujemo. Prepoznavanje mesta, ki je vir neomejene modrosti, neizčrpan rezervoar miru, ljubezni in ustvarjalnosti. Mesta, kjer vedno najdemo odgovore na svoja vprašanja, vodstvo, moč in zatočišče, kadar nam je potrebno.

Ko to mesto odkrijemo, življenje postane lažje in bolj preprosto.

Naša percepcija se spontano spreminja v pozitivnejšo. Jasnejše vidimo sebe, druge in situacije. Vidimo priložnosti, a ne samo probleme. Občutimo svojo moč, ne slabosti. Vidimo harmonijo in smisel, ne kaos in težavnost.

V takšnem stanju uma, smo v svoji najboljši verziji. Spontano veselje in notranji mir se iz nas prelivata v naše življenje in na druge ljudi. Odkrijejo se naši številni potenciali. Naša motivacija in inspiracija se poglabljata, kar za seboj prinese številne življenske uspehe in spremembe.

Kako prepoznati to mesto, ta izvir sreče in modrosti?

To prepoznavanje se dogaja samo od sebe, spontano, s tem ko se poglablja naše razumevanje narave življenja, narave našega uma in narave kreiranja na splošno. Eden od najenostavnejših načinov, kako pridemo do tega globokega razumevanja ali spoznanja, so pogovori o Treh univerzalnih principih kreiranja (Um, Zvest, Misel) in kako je naše življenje kreirano skozi njih.

Pridružite se nam na seminarju, na katerem boste šli na pot direktnih spoznanj. Na seminarju se ne ukvarjamo z nobeno tehniko, temveč gremo preko enostavnega druženja in zanimivih pogovorov o življenju, v globoko sproščeno stanje uma.

Dobrodošli!

Več o seminarjih, ki bazirajo na Treh principih.

_______________________________________

Kdaj: 06-07.06.2015., 10-16h,  z odmorom za kosilo.

Kje: Ubrana Dvorana, Celovška cesta 55, Ljubljana, Slovenija

Voditeljica: Romana Đekić

Organizator: Gašper Orehek

Cena: €130; s popustom na skupine najmanj 5ih oseb: €100 na osebo. Z vplačilom depozita €50 je vaše mesto rezervirano. Število prostih mest je omejeno.

Jezik: seminar bo v hrvaškem jeziku, z možnostjo prevoda v slovenski jezik.

Informacije in prijave: Gašper gasper.orehek@gmail.com, 00386 30 340 860.

______________________________________

Trije principi se več kot 40 let z velikim uspehom uporabljajo v svetu za izboljšanje na vseh življenjskih področjih – mentalnega in čustvenega zdravja ter blagostanja, za poslovne in športne uspehe, osebno rast in razvoj. Poučujejo se v šolah, bolnicah, centrih za brezdomce, zaporih, poslovnih korporacijah in v privatnih svetovalnicah. Eden od projektov je dobil Kalifornijsko nagrado za mir. Več o Treh principih: Kaj so trije principi?

 

Kaj so Trije Principi? (slovenski podnapisi)

 

Trije principi - uporaba in rezultati (slovenski podnapisi)